Jegyinformáció

Program


ExperiDance, Jókai Színház: Monte Cristo Grófja
2

ExperiDance, Jókai Színház: Monte Cristo Grófja

EXPERIDANCE PRODUCTION: MONTE CRISTO GRÓFJA
AZ EXPERIDANCE PRODUCTION ÉS A BÉKÉSCSABAI JÓKAI SZÍNHÁZ KÖZÖS PRODUKCIÓJA
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 6. szombat, 19:00

Szerelem, árulás, bosszú egy mesterien megalkotott műben, melyet mindenki ismer, és az örök kérdés,melyre mindenki választ keres: miszerint van-e kilátástalan helyzet, vagy a remény szikráját tényleg a végsőkig őrizni kell.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. Azzal vádolják, hogy kapcsolatot tart a száműzött Napóleonnal. Bár a támadás hamis, Dantes nem tudja bizonyítani igazát, így sorsa megpecsételődik. Az ifjút If várának börtönébe viszik. A rabság évei kilátástalanul telnek, míg egy nap csodával határos fordulat következik be. Dantes egy ismeretlen börtöntárs halála révén nemcsak megszökik a rabságból, de jelentős vagyonra is szert tud tenni. A börtön falain kívül új élet várja a férfit. Edmond Dantes-mégha csak képletesen is, de – meghal, és helyébe lép Monte Cristo grófja. A titokzatos férfi útra kél, hogy bosszút álljon megnyomorítóin. A párizsi elit hamar felfigyel a megnyerő külsejű úriemberre. A gróf pedig céltudatosan halad útján, amely a végső bosszú felé vezet. Egyetlen személy , aki elbizonytalaníthatja, az egykori szerelme, Mercedes. Vajon a szerelem kiűzheti-e a férfi szívéből a féktelen bosszúvágyat, vagy a börtönévek végleg megölték azt a személyt, aki egykor volt Edmond Dantes? Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély – mindenegyütt a színpadi műben, ahogy Dumas örökérvényű regényében is.

Szomor György dalaival igaz musicalként mutatkozik meg a klasszikus alkotás. Az ExperiDance tánckara és a békéscsabai Jókai Színház közös produkciója. Az előadást koreografálta Román Sándor.

Valamint az EXPERIDANCE TÁNCTÁRSULAT TELJES TÁNCKARA

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Partnereink